joi, 12 februarie 2009

Sara

Intr-o zi ajung la servici si ...suparare mare. Se auzea un planset de pui. Enervata ("care dracu a mai lasat pui pe aici"), crezand ca sunt mai multi dupa zgomot, ma duc sa cercetez. Si dau de o domnisoara nelinistita si suparata ca cineva a inchis-o intr-un mic tarc. Aflu ca a adus-o o tanti care pazeste usa de la intrare pentru ca a facut pui cateaua ei si, evident, nu poate sa ii tina (De ce va lasati catelele sa faca pui daca nu ii vreti, oameni nebuni??). O parte i-a dat, dar a ramas asta mica.

Era atat de innebunita sa fie cu lume in preajma ei. Cand am dus-o la doctor era extaziata ca s-a jucat lumea cu ea. Ea este singurul catel pe care l-am vazut sa dea din coada cand i se ia temperatura sau i se face injectie. Am tinut si de ea si de coada ca nu iasa termometrul :))

Dupa o perioada de cateva saptamani in care a stat la un cuplu acasa (nu au putut sa o tina pentru ca erau toata ziua plecati la servici, iar locul era stramt), am gasit-o pe Alina. Si Alina a luat-o la ea acasa. Acum Sara are curte, nu mai sta singura, are si partener de joaca. Si s-a facut cat o vitica. Frumoasa viata...

Sara mica la 3 luni:



Si Sara la 6 luni impreuna cu Toto:



Astept cu nerabdare pozele de la 9 luni :))))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu