miercuri, 11 februarie 2009

Introducere

Interventii = momentele cele mai neplcute ale activitatii. Momentele complet neplanificate, care iti dau peste cap orice fel de plan anterior. Fugi repede sa vezi ce s-a intamplat si ce se poate face... Exemple: catei loviti de masini, loviti de oameni, raniti, cu fracturi, taieturi, cu diverse boli, si muuulte altele. Aceste muuulte altele sunt insirate aici ca sa se vada ca "pericolul din strada" cu care se confrunta zilnic orice catel, nu este o nascocire menita sa starneasca mica noastra compasiune. Se intampla foarte fregvent.
De ce se spune ca acei catei nascuti si crescuti in strada sunt cu mult mai rezistenti decat cateii din casa? Of...ce mit frumos. Sunt la fel de vulnerabili in fata bolilor. Si ei fac dermatite, gastrite, artrita... fac cam tot ce fac si cateii din casa. Doar ca nu sta nimeni langa ei sa vada daca fac pipi mai des, daca i-a aparut vreo bubita pe corp, daca le curge sange de prin vreun loc, daca le curg ochisorii, daca vomita.
In plus, la toate aceste boli, se adauga "pericolele strazii" de care cateii din casa sunt feriti: masini, oameni, utilaje, frigul, caldura, alti catei. Deci...cateii de pe strada sunt mai rezistenti sau pur si simplu nu observa nimeni cand se imbolnaveste si mai moare cate unul??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu